Software & Hardware Trade.

This is how we do IT

 

A KEMIBO Projekt Kft.

Cégünk, a KEMIBO Projekt Kft. 2015-ben alakult, azzal a szándékkal, hogy vállalati és kormányzati ügyfelei igényeihez illő, rugalmas, minőségi és egyben gazdaságos szoftver és hardver szolgáltatásokat nyújtson.

Korábban tapasztalatot szereztünk a szoftver és hardver kereskedelemről mind gyártói, disztribútori, és mind ügyfél oldalról, így alakult ki az a rugalmasan alakítható, ügyfélorientált szolgáltatáscsomag melyet partnereink számára kínálunk.

Cégünk ugyanazt a magas színvonalú ügyintézést biztosítja ügyfelei részére már egy eszköz beszerzése esetén is, mint akár a teljes informatikai infrastruktúra kiépítésekor. A szolgáltatások közül igény szerint választhatnak ügyfeleink, minden esetben a legnagyobb figyelmet és az optimális megoldást nyújtjuk.

Legyen szó új vagy használt hardverekről, vagy korábbi verziójú szoftverekről, nálunk mindezt egy helyen megtalálja: beszerzésben és felvásárlásban is egyaránt segítséget nyújtunk. Vállaljuk egy szervezet teljes szoftver és hardver eszközeinek beszerzését, majd életciklusuk lejáratát követően azok gazdaságos kivezetését. Ügyfeleink számára lehetővé tesszük, hogy a leselejtezésre szánt eszközök értékesítéséből bevételt szerezzenek. Az informatikai piac számos magyar és európai partnerével dolgozunk együtt azért, hogy megtaláljuk az Ön vállalatának igényeit tökéletesen kiszolgáló, legkedvezőbb megoldást. Ezzel egyedülálló szolgáltatás kínálunk a piacon!

Segítünk, hogy a hatályos jogszabályoknak megfelelően, a minősített adattörlésre és az adathordozók megsemmisítésére se legyen gondja.

A Csapat
emesekardos
KARDOS EMESE
​ügyvezető igazgató
+36 70 363 5500
Enyu_edit
DÉVÉNYI RENÁTA
vezető értékesítési menedzser
+36 30 828 3601